Lewandowski: Klopp prefekt për Premier League

26s70lew-461835
Robert Lewandowski ka mbështetur Jurgen Klopp që të ketë sukses tek Liverpool, edhe pse mendon se trajneri do rregulloj metodat që i pati tek Dortmund për t’i përdorur tek ‘Të Kuqtë’.

”Kloppo përshtatet përsosmërisht me Premier League. Në Liverpool ai mund të bëjë një ndryshim në të menduarit e tij pozitiv dhe spastrim të lojtarëve”. ”Ata do të luajnë me të vërtetë mirë dhe ata do të fitojnë. Unë vetëm mund të uroj atij fat. Unë e di se Liverpool nuk po luan mirë, por Klopp patjetër ka një ide se çfarë ai dëshiron të bëjë. Ky është klubi optimal për atë – dhe gjithashtu për këtë ligë”, vazhdoi më tej polaku

Attachment

26s70lew-461835

Leave a Comment

(required)

(required)